×

Kontakt


Longitudinalna drenaža


Opis: Longitudinalna drenaža unutar prokopa

VIADRAIN

ViaDRAIN je naša paleta geojedinjenja za longitudinalnu drenažu unutar prokopa (putevi, autoputevi, pruge i glavni putevi). Napravljen je od geomreže i neupredenog tekstila toplotno vezanog sa obe strane. Ova paleta proizvoda dostupna je u različitim gustoćama i širinama i može biti prilagodjena da odgovara drenažnim cevima svih prečnika.

ViaDRAIN je longitudinalni drenažni sistem. Veoma je dug imajući u vidu da su polimeri od kojih je napravljen - polietilen i polipropilen- hemijski neaktivni. Njegova mala težina ga čini lakim za instalaciju.

PREDNOSTI NAD TRADICIONALNIM METODAMA

ViaDRAIN predstavlja važnu prednost nad tradicionalnim metodom i nad geosintetičkim drenovima.
- ViaDRAIN geodrenovi se uvek biraju po izradjenim tehničkim studijama koje demonstriraju da će biti u stanju da evakuišu barem 1,5 puta više vode nego tradicionalno rešenje.
- Njegov metod polaganja dozvoljava da se radovi izvode bilo kada iz unutrašnjosti prokopa, što omogućava dodatnu bezbednost onih koji izvode instalaciju. Ovo predstavlja prednost u dubokim jarkovima i na nestabilnom tlu.
- Instalacione performanse su uvećane tri do četiri puta uzimajući u obzir francuski dren.
- Patentirani sistem otvorenih ivica omogućava upotrebu cevi svih prečnika (geodrenovi sa zatvorenim džepom ogrančeni su na maksimalni prečnik cevi od 250 mm).Kontakt:   021/6914941 info@sigmaprom.rs