×

Kontakt


2021001


Opis:

TENDE PROTIV SUNCA

Na vrlo jednostavan način, uz malo ulaganje, zaštitite se od sunčevog zračenja. Tende protiv sunca su idealne kada u dvorištu ili na terasi želite da napravite svoju malu oazu mira. A možete ih koristiti za natkrivanje bašta u kafićima ili na festivalima.

Gust materijal izrađen od poletilena sprečava prolazak sunčevog zračenja, a jednostavna montaža omogućava postavljanje gde god poželite. Materijal je dovoljno izdržljiv i otporan na vremenske prilike, tako da ga ne morate skidati čitavog leta.

Za razliku od velikih suncobrana, tende ne zauzimaju dragoceni prostor i neće vam smetati pri postavljanju stolova i garnitura u hladu. Kada se spakuju zauzimaju mali prostor, možete ih lako odložiti do sledećeg leta, a dobijate i torbu za odlaganje.

Prednosti tende protiv sunca

Osnovna namena tende je da vas zaštiti od sunčevog zračenja. Gusto tkan materijal u tome uspeva sa preko 70% nepropustljivosti zraka, a ujedno propušta vazduh što vam omogućava prijatnu atmosferu. U našoj ponudi su dve boje (siva i bež) koje se lako uklapaju u svaki enterijer.

Za razliku od suncobrana koji zahtevaju postolje i zauzimaju dragoceni prostor u hladu, tende se kače na visini tako da vam neće smetati. Imaćete potpunu slobodu da organizujete prostor kako god želite.

Osim što ćete sebi obezbediti hladovinu i mesto za uživanje tokom vrelih dana, taj prostor će biti prijatniji i moderniji. Uz ovaj tako jednostavan proizvod možete napraviti mini kafić u svom dvorištu ili na terasi.

Karakteristike tende protiv sunca

Već smo spomenuli da se izrađuju od kvalitetnog poletilena, koji je 100% otporan na sve vremenske neprilike. Ali ipak preporučujemo da ga sklonite kada krene zima i često nevreme.

Na krajevima je dodatno ojačan i na svakom ćošku poseduje nerđajuće alke od inoksa. One služe da privežete kanap sa jedne strane, a sa druge strane za neku građevinu ili drvo.

U ponudi su tri oblika: trougao, kvadrat i pravougaonik. Svaki oblik imamo u sivoj i bež boji, različitih dimenzija. Sigurni smo da se jedan od ponuđenih modela uklapa u prostor koji ste poželeli da zaklonite od sunca.

Prilikom kupovine u paketu dobijate torbu za odlaganje tokom zime kada ga ne koristite i 4 kanapa od 1.5m za pričvršćivanje.

Kako se postavlja mreža protiv sunca?

Na svakom ćošku tende nalaze se alkice. Provucite jedan kraj kanapa kroz rupicu i zavežite čvrsto u čvor, tako uradite na svim krajevima mreže. Suprotne krajeve kanapa zavežite za objekat ili drvo, ukoliko je taj kanap kratak produžite ga dodatnim koji imate.

Potrudite se da dovoljno zategnete i zavežete čvrsto, kako ga vetar ne bi odneo. Uz pravilno i čvrsto vezivanje možete biti sigurni da će tu ostati čitavo leto.

Savetujemo da vezujete pod uglom sa jedne ili dve strane simetrične strane. Razlog je da se ne bi skupljala kiša, lišće i drugi predmeti.

Gde kupiti tendu protiv sunca?

Nemojte verovati svemu što čujete, jer na tržištu postoje razne kopije tendi koje nemaju kvalitet da izdrže jak vatar ili kišu. Ako želite da jednom postavljena tenda izdrži celo leto, a pritom da je koristite duži niz godina, kupite kvalitetnu i namenjenu za tu svrhu.

U našoj ponudi nalaze se isključivo kvalitetne i specijalne mreže koje izrađujemo više od 20 godina. Ako imate dodatnih pitanja ili želite da poručite svoj primerak, kontaktirajte nas telefonom ili mejlom.Šifra Širina Dužina Boja
2021005
2021007 2.0mx3.0m pravougaonik siva
2021008 2.0mx3.0m pravougaonik bež
2021001 3 5 Zelena
2021005 3.0mx4.0m pravougaonik siva
2021006 3.0mx4.0m pravougaonik bež
2021003 3.6mx3.6m kocka siva
2021004 3.6mx3.6m kocka bež
2021001 3.6mx3.6mx3.6m trougao siva
2021002 3.6mx3.6mx3.6m trougao bež
5 6
Dodaj tabelu


Kontakt:   021/6914941 info@sigmaprom.rs